Ladytimer Ovulatie Kalender iPhone

Krijgen de gratis maandstonden kalender

Downloaden Demo

Suggesties? Kunt u ons mailen:

iphone@ladytimer.com

Follow ladytimer_com on Twitter
Ladytimer Ovulatie en Maandstonden Kalender houdt de menstruatiecyclus bij en voorspelt de maandstonden, en helpt hierdoor vrouwen om zwanger te worden of om zwangerschap te voorkomen.

Ons snel setup scherm vraagt je om de datum van je laatste maandstonden in te geven. Daarna zal de app uw cyclus voor u berekenen.

Geef je lichaamstemperatuur in rusttoestand in voor een nauwkeuriger resultaat, Ladytimer zal dit gebruiken om de ovulatie vast te stellen. De app geeft ook aan wanneer je meer kans hebt om een jongen of een meisje te verwekken.

Registreer en volg de symptomen, stemmingen, notities, gewicht, intimiteit, ovulatie testen, enz. voor elke dag. Chat met andere Ladytimer gebruikers op ons discussie forum.

De gegevens van uw vruchtbaarheidskalender kunnen online bewaard en geïmporteerd worden op een smartphone als dat nodig is. Verlies nooit uw gegevens als u overschakelt naar een andere telefoon. De synchronisatie van LadyCloud doet het allemaal automatisch voor u.

Het is zeer gemakkelijk om een pagina te genereren voor uw dokter of voor uw partner. U kiest welke gegevens u wilt delen.

— Ladytimer • de meest geavanceerde menstruatiekalender —
ladytimer.com ©2016